Aitio Finland Oy

Toteutimme Aitiolle kokonaisvaltaisen suunnittelun heidän muuttaessaan uuteen isompaan toimistotilaan. Suunnitelma sisälsi tila-, kaluste-, sisustusvalaistus ja tekstiilisuunnittelun. Toiveena oli raikkaat, viihtyisät ja toiminnalliset brändin mukaiset tilat.

Toimistohuoneiden lisäksi heille suunniteltiin kaksi erilaista neukkaria, pienempi ja luovempi sekä isompi, johon pystyttiin toteuttamaan perinteisempi neuvotteluryhmä sekä rennompi alue nojatuolein.

Tilan reunoilla kulkee toimistot ja neukkarit ja keskelle jää avoin taukotila, joka toimii yrityksen kohtaamispaikkana ja rentoutumisalueena. Taukotilaa rajattiin osittain kevyillä verhoilla, jotta näkymää saatiin hieman katkaistua sekä rauhoitettua käytävästä. Tila toimii niin hengailussa tauoilla, lounastaessa ja yhteisissä palavereissa. Varsinainen aitiopaikka!

Valokuvat: Henry Moilanen

Keski-Suomen Yrittäjät & Keski-Suomen Kauppakamari

Keski-Suomen Yrittäjien ja Keski-Suomen Kauppakamarin yhteinen toimisto oli muuttamassa uusiin tiloihin, kun he pyysivät apua tila- ja kalustesuunnittelussa. Tilaan toivottiin eriytetyt työtilat molemmille toimijoille, kaksi neuvottelutilaa sekä yhteinen lounge- ja taukotila. Iso avoin tila päädyttiin jakamaan osittain kiinteällä seinällä sekä osittain verhoilla, jotta tarvittaessa tila olisi myös muokattavissa jatkossa paremmin.

Työtilat kalustettiin pääosin olemassa olevilla kalusteilla, jonka sijoittelua varten teimme tilasuunnitelmat. Loungeen ja Yrittäjien neuvottelutilaan suunniteltiin uudet kalusteet muutamien olemassa olevien kalusteiden ympärille.

Loungen yhteydessä on myös keittiö, jonka säilytystilaa ja toiminnallisuutta lisättiin saarekkeella ja aamiaiskaapilla. Saareke toimii säilytystilan lisäksi tarjoilutasona isommissa tilaisuuksissa.

Valokuvat: Henry Moilanen

K-Citymarket Seppälä

Seppälän Citymarketin kauppiaan työhuoneeseen oli toteutettu pintaremontti, mutta kalusteet ja muu sisustus kaipasi vielä uudistusta. Teimme toimistoon tila-, kaluste-, tekstiili- ja pientuotesuunnitelman. Toiveena oli toimiva, rento ja minimalistinen tyyli. Toimistoon toivottiin työpisteen lisäksi säilytystilaa, neuvottelualue sekä säilytys/laskutila kahvikoneelle.

Kalustus toteutettiin Kinnarpsin kalusteilla. Kovilla pinnoilla käytettiin tumman vihreää saarniviilua, yhdistettynä harmaan ja beigen sävyihin unohtamatta ripausta mustaa.

Valokuvat: Henry Moilanen

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy

Kuljetusliike Silvastille valmistui uusi pääkonttori ja huoltotilat vuonna 2020. Toteutimme heille toimistotiloihin pintamateriaali – ja tilasuunnittelun sekä kiintokalusteiden värisuunnittelun. Toiveena oli tyylikkäät, toiminnalliset ja ajattomat ratkaisut.

Valokuvat: Henry Moilanen

Parturi-kampaamo Teos, Lahti

Parturi-kampaamoketju Teos oli laajentamassa liiketoimintaansa Lahteen kun yrittäjä Teija pyysi meiltä sisustussuunnitelmaa hyvin onnistuneen Jyväskylän toimipisteen suunnittelun jälkeen. Liiketila toimi jo alunperin kampaamona, mutta nyt haluttiin viedä tila uusiin ulottuvuuksien hyödyntäen rakennuksen ainutlaatuinen tunnelma ja arkkitehtuuri.

Teos Lahteen suunnittelimme osittain uudet pintamateriaalit koko liiketilaan, teimme uuden tilasuunnitelman, valitsimme sopivat irtokalusteet ja sisustustuotteet sekä -tekstiilit. Tilassa osittain oleva ruutulattia haluttiin säilyttää ja sisustusta lähdettiinkin kokoamaan sen ympärille. Asiakkaan toiveena oli saada tilasta Teoksen tyyliin sopiva, joka kunnioittaa rakennuksen tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan olisi kopio Jyväskylän Teoksesta. Yhtenä toiveena oli saada tilaan sisustustakka, jonka ympärille luotiin viihtyisä odotusalue asiakkaille.

Valokuvat: Aku Mattila

FysioX & X-Gym

FysioX on fysioterapiayritys, joka tarjoaa monipuolisia hyvinvoinnin palveluita. FysioX:n kanssa tehtiin töitä yrityksen alusta lähtien ja pääsimme suunnitteluprojektiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa mukaan. Tiloihin toteutettiin laaja remontti, johon suunnittelimme materiaalit, valaistuksen, tilasuunnitelman, kalustuksen ja tekstiilit sekä pien- ja vihertuotteet. Tiloihin toivottiin harmonisuutta ja viihtyisyyttä. Lisäksi toivottiin, että tilassa olisi kotoisa olla, niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin.

 

FysioX laajensi vuoden 2019 alussa palveluitaan, kun heidän tilojensa yhteyteen avattiin kuntosali. Tiloihin toteutettiin iso remontti, jonne teimme materiaali-, valaistus-, tila- ja kalustesuunnitelmat sisältäen pien- ja vihertuotteet. Tiloissa haluttiin noudattaa heidän yritysilmettään sekä tuoda kuntosalin puolelle samaa tunnelmaa kuin onnistuimme luomaan aikaisempaankin tilaan.

Valokuvat: Valokuvaamo Vähälummukka

Parturi-kampaamo Teos, Jyväskylä

Teokselle suunniteltiin liiketilaan ilmeen muutos pintaremontoinnin yhteydessä. Liiketilasta purettiin seinää, jotta tilasta tuli yhtenäisempi sekä uusittiin valaistusta nykyaikaisemmaksi. Lattioiden ja seinien pintamateriaalien lisäksi suunnittelimme heille uuden tilajärjestyksen, irtokalusteet ja sisustustuotteet sekä tekstiilit. Myös vanha kaide vaihdettiin uuteen, jolla saatiin tilaan lisää avaruutta ja läpinäkyvyyttä. Halusimme luoda sisääntulosta kutsuvan, sellaisen, että asiakkalle tulee sisään astuessa wow-fiilis. Kauniilla valaisimilla ja tehosteseinillä luotiin tilaan näyttävyyttä sekä viileiden värien yhdistelmillä raikkautta. Unohtamatta kuitenkaan ripausta lämpöä, joka tuotiin messingin ja konjakin sävyillä.

Viihtyvyyden lisäksi suunnittelimme tilaan toimivuutta helpottavia säilytysratkaisuja työkärryille, testituotteille ja pesupaikan työvälineille. Työntekijöiden viihtyvyys ja tilan toimivuus käytännössä olivat isossa roolissa suunnittelussa asiakasviihtyvyyden lisäksi.

 

Toteutimme Milan sisustussuunnitelman avulla täydellisen muutoksen asiakastiloihimme.  Lopputulos oli upea; raikas, toimiva ja tunnelmallinen. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme. Yhteistyö sujui erittäin hyvin ja kysymyksiimme saatiin aina nopeasti vastaus. Kiitos Kaisa ja Henni!

Teija, yrittäjä, Parturi-kampaamo Teos

Valokuvat: Linnea Kuhmonen Photography

Cava Hair and Make-Up & Bar and Cafe

Cava on Vaasassa toimiva parturi-kampaamo, joka muutti uusiin toimitiloihin keväällä 2018. Toteutimme Cavaan materiaali-, tila- ja kalustesuunnittelman sisältäen pien- ja vihertuotteet. Tiloista toivottiin raikkaita ja helposti lähestyttäviä ripauksella pientä luksusta.

Hieman myöhemmin toteutimme parturi-kampaamo Cavan yhteyteen shampanjabaarin. Pienillä tila- ja kalustemuutoksilla nykyisiin tiloihin saatiin mahtumaan baaritiski, josta asiakkaat voivat nauttia lasillisen Cavaa tai erikoiskahvin.

Viimeisimpänä teimme kokonaisvaltaisen suunnitelman Cavan alakertaan, jonne tehtiin työhuone microblading-artistille sekä yhdistetty työ- ja neuvottelutila Cavan yrittäjälle.

Valokuvat: Valokuvaamo Vähälummukka