Palvelut

Vaivattomuutta ja tehokasta tekemistä – Miksi satsata ammattilaiseen?

By 13.05.2020Ei kommentteja

Palvelupaketit ovat olleet saatavilla nyt reilu pari viikkoa. Vastaanotto on ollut hyvin positiivista – kiitos siitä! Tällä tekstillä jatkamme postaussarjaa avaamalla tarkemmin ammattilaisen tarpeellisuutta, sekä pakettien etuja. Vastaamme muun muassa kysymyksiin: miksi hyödyntää ammattilaisen apua, sekä mitä konkreettista hyötyä palvelupakettien ostaminen luo asiakkaalle.

 

Yksilöidysti toteutettuja ratkaisuja

Kokosimme syitä siihen, miksi piha- ja terassisuunnittelu, sekä kukkien konsultointi kannattaa ulkoistaa. Käytännössä asiantuntijalla on paljon ammattia varten kartutettua tietotaitoa, jonka lisäksi hän voi jakaa omia vinkkejä ja näkemyksiä. Ammattilainen tuntee myös tuotteiden hinta- ja laatutason, sekä eri materiaalien hyvät ja huonot puolet. Alan osaaja tuottaa varmalla otteella yksittäisten elementtien sijaan lopputuloksen, joka on mietitty kokonaisuus. Ennen kaikkea suunnittelu tapahtuu yksilöidysti, tunnistaen kuhunkin kohteeseen sopivimmat ratkaisut.

Yksilöllisyys näkyy esimerkiksi kasvien valinnassa, sekä hoidon opastuksessa. Käytännössä saat kohteesi valo-olosuhteisiin soveltuvat lajikkeet puolestasi mietittynä. Valinnassa otetaan huomioon myös ilmansuunnat, asiakkaan mieltymykset, sekä erityistarpeet, kuten lemmikit. Panostamalla ammattilaiseen säästät vaivaa ja aikaa, sekä säästyt ylimääräiseltä tiedonhaulta.

 

 

Kerralla valmista

Pihan laittaminen voi tuntua noviisin käsissä helposti pitkältäkin prosessilta, jossa täytyy ottaa huomioon monen tasoisia asioita. Mitä isompaa kokonaisuutta lähdetään uusimaan, sitä vaikeammaksi muuttuu myös osioiden yhteensovittaminen. Eri alojen ammattilaisten koonti samaan palveluun on harvinaista, ja siksi sitä kannattaa hyödyntää. Samassa projektissa työskentely mahdollistaa yhtenäisen tyylikokonaisuuden luomisen niin pihan, terassin, kuin kasvillisuudenkin osalta. Asiakkaana voit olla vapaa organisoinnista, nauttia yhteydenpidon helppoudesta, sekä saada koko paketin palvelut näppärästi yhdellä laskulla.

Onko parvekkeesi kolkko kivinen paikka, joka tuntuu mahdottomalta sisustaa? Tilaa on rajallisesti ja vaihtoehtoja liikaa. Entä kaipaisitko terassillesi pidempää käyttöaikaa kenties lasituksella – samalla, kun tilan hahmottaminen ja eri osioiden suunnittelu tehdään puolestasi. Palvelumme mahdollistavat tilankäytön parhaan hyödyntämisen oikeilla kalusteiden ja tekstiilien mittasuhteilla, jolloin kohteen parhaat puolet saadaan esiin ja hukkatilakin käyttöön.

 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Haluaisitko meidät suunnitteluavuksi? Ota rohkeasti yhteyttä nettisivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, tai vaikka sähköpostilla.

Suoraan lomakkeeseen / yhteystietoihin pääset tästä: Yhteydenotto

Kommentoi