Palvelut

Uusi asiantuntijapalvelu – Katse kohti terassia ja puutarhaa

By 28.04.2020Ei kommentteja

Kesän saapuessa kohisten, tarvitsevat piha-alueiden osat ehostusta ja päivitystä menneiden kuukausien jäljiltä. Tähän liittyen löimme ajatukset ja ammattitaitomme yhteen eri alojen yritysten kanssa, tarjotaksemme laadukkaita palveluita – yhä useampiin tarpeisiin.

Projektia toteuttamassa ovat kolme yritystä Keski-Suomesta, jotka toimivat puutarhakaupan, tilasuunnittelun, ja vihersuunnittelun toimialoilla. Mutta mitä kaikkea voikaan syntyä sisustussuunnittelijoiden ja viheralan ammattilaisten osaamisen yhdistämisestä?

Kasvit, kesähuoneet ja viheralueet kuntoon

Yhteistyömme rakentuu blogiteksteistä, sekä uusista pian julkaistavista palvelupaketeista. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille inspiroivia palveluita paketeiksi muotoiltuna. Tulemme tarjoamaan palvelupaketteja, joilla saat apua ja ideoita kesähuoneen sisustamiseen, kasvien valintaan, tai viheralueiden suunnitteluun. Blogitekstien ideana on inspiroida, ja tukea pakettien ostoa. Projektin yrityksinä toimivat Kauppapuutarha Honkanen, Luovatoimisto Mila, sekä Vihersuunnittelu Sarastus. Tutustutaan aluksi kuhunkin yritykseen tarkemmin.

 

 

Luovatoimisto Mila

Mila on kahden energisen muotoilija ystävyksen luovuuden summa, joka tuottaa suunnittelupalveluita, konsultointia ja stailausta niin yksityisasiakkaille, julkitiloihin, kuin työympäristöihinkin. Ammattitaitoiset suunnittelupalvelut koostuvat tila-, kaluste-, tekstiili-, valaistus- sekä pintamateriaalisuunnittelusta. Kaksikolla on selkeä visio ja kutsumus luoda luovia ja tyylikkäitä ympäristöjä, jotka edistävät käyttäjien hyvinvointia.

Suunnittelupalveluiden lisäksi Mila toimii Kinnarps -toimistokalustebrändin edustajana Keski-Suomen alueella. Heidän kauttaan on mahdollista tilata laadukkaita kalusteita toimistoihin ja julkitilakäyttöön. Luovatoimisto Mila tuottaa inspiroivaa sisältöä myös blogiinsa mm. trendeistä, vinkeistä, sekä kuukausittain vaihtuvista aiheista.

Blogiin pääset tästä: Milan blogi

 

Kuvassa muotoilijakaksikko, Henni ja Kaisa.

 

Innolla ja ammattitaidolla – luovasti kehitykseen tähdäten

Mila todistaa arvoillaan ja ammattitaidollaan, että suunnittelutyö on paljon muutakin kuin seinän värin valitsemista, tai sisustustyynyjen bongausta. Parhaimmillaan se on saumatonta yhteistyötä asiakkaan tarpeiden ja suunnittelijan asiantuntijuuden välillä.

Kaisa ja Henni kokevat tärkeäksi edetä suunnitteluprosessissa vahvasti käyttäjän ajatuksia kuunnellen, jotta tiloista saadaan mahdollisimman toimivat kunkin käyttäjän tarpeisiin. Ystävykset uskovat käyttäjälähtöisyyteen, ja haluavatkin juuri siksi auttaa asiakkaitaan tarpeidensa tunnistamisessa. Asiantuntijuus tulee esiin mm. hintatietoisuutena ja kannattavien vaihtoehtojen tunnistamisena. Lisäksi alan ammattilainen tietää, mihin satsata ja mistä tinkiä.

Tutustu yritykseen tarkemmin täältä: www.luovatoimistomila.fi/

 

Milan suunnittelema kohde kampaamoyritykselle.

 

Kauppapuutarha Honkanen

Kauppapuutarha Honkanen on arvostettujen kasvien alkulähde, jonka vetovastuussa toimivat Kaisa ja Olli. Yritys keskittyy viljelemään kukkien, yrttien ja hyötykasvien taimia vahvalla osaamisellaan. Laaja-alaisesta valikoimasta löytyvät myös amppelit ja yksivuotiset kesäköynnökset.

Tuotanto toteutetaan keväisin kausiviljelynä tukku- ja vähittäisasiakkaille, sekä kaupunkien ja seurakuntien tarpeisiin. Sen lisäksi, että Kauppapuutarha Honkanen panostaa laadukkaiden tuotteiden viljelyyn, se auttaa asiakkaitaan karttuneella kokemuksellaan myös valitsemaan kasveja ja suunnittelemaan niistä isompiakin kokonaisuuksia – hoitoon liittyviä tärppejä unohtamatta.

 

Kuvassa yrittäjäkaksikko, Kaisa ja Olli.

 

Kasveilla elinvoimaa arkeen

Tämä lämminhenkinen yritys tunnetaan sen laadukkaista ja kestävistä tuotteista, sekä kyvystä seurata ajan trendejä ja asiakkaiden tarpeita. Visiona onkin palvella yllätyksellisesti, tarjoten asiakkaalle aina parasta. Kauppapuutarha Honkanen toimii värien, muotojen, tuoksujen, sekä makujen lähettinä – viestien samalla kasvien kasvatuksen tuomasta rentoutuksesta ja vastapainosta arkeen.

Kaisa ja Olli ovat tykästyneet erityisesti myös yrttien ja hyötykasvien viljelyyn. Kaivatessasi vinkkejä tai yleistä inspiraatiota, voit suunnata yrityksen omaan blogiin. Sieltä löydät muun muassa ammattilaisen tietotaitoa, hyödyllisiä tärppejä, sekä käytännöllisiä reseptivinkkejä.

Blogiin pääset tästä: Kauppapuutarha Honkasen Blogi

Nettisivuilla tietoa myös pian julkaistavasta verkkokaupasta, sekä sen tuomista mahdollisuuksista. Lue lisää täältä: www.kpthonkanen.fi

 

 

Vihersuunnittelu Sarastus

Vihersuunnittelu Sarastus on asiantunteva suunnitteluyritys, joka tarjoaa viheralueiden suunnittelun, rakentamisen, ja hoidon palveluita julkisille toimijoille, yrityksille, sekä yksityisasiakkaille. Palvelutarjontaan kuuluvat myös konsultointi ja leikkipaikkojen turvatarkastukset. Sarastuksen visiona ja tahtotilana on luoda asiakkaille viihtyisiä piha-alueita, joiden kautta lisätään myös yleistä hyvinvointia. Tiimin vahvuudet loistavat jatkuvassa laadun kehittämisessä, jotka kumpuavat ammattitaitoisesta ja motivoituneesta henkilöstöstä.

Yrittäjänä toimii hortonomiksi opiskellut Raisa, joka työllistää tällä hetkellä yhteensä neljä kausityöntekijää. Alun perin pihasuunnittelun pariin Raisan ajoi vahva kiintymys ja palo toimialaa kohtaan. Myös kutsumus alan kehittämiseen ja viheralueiden laadun kohottamiseen on ollut olemassa pitkään.

 

Kuvassa Sarastuksen yrittäjä, Raisa.

 

Iloa vihreästä

Viheralueiden ja pihakokonaisuuksien kunnostus palkitsee valmiina, mutta sitä edeltävä suunnittelu, työn määrä ja moniulotteisuus voivat saada maallikon helposti vain unelmoimaan mieluisasta pihasta. Sarastus inspiroi ja auttaa asiakkaitaan tekemänsä työn lisäksi muun muassa bloginsa kautta, josta on mahdollista napata tietoa ja vinkkejä omatoimiseen pihan suunnitteluun ja rakentamiseen.

Blogiin pääset tästä: Sarastuksen blogi

Yrityksen toiminta on laajentumassa alkukesästä pihakivimyymälällä. Siitä ja monesta muusta ajankohtaisesta tulet tietoiseksi tutustumalla nettisivuihin: www.sarastusoy.fi

 

Vihersuunnittelu Sarastuksen kädenjälkeä.

 

Nyt jos koskaan on aikaa olla pihalla. Ilmat lämpenevät ja päivän valoisuus ylettyy jo myöhälle iltaan. Kaipaisitko apua pihasi suunnitteluun, terassialueen ehostukseen, tai vaikka kevät- ja kesäkukkien valintaan? Pysyhän kuulolla, sillä myöhemmin tällä viikolla julkaisemme inspiroivat palvelupaketit!

Kommentoi