Työympäristösuunnittelu

Toimitiloissa paitsi syntyy yrityksen arki ja muodostuu yrityskulttuuri, niin siellä tehdään yrityksen tulos. Tilalla on huomattava vaikutus myös työntekijöiden ja asiakkaiden sitoutumiseen. Paitsi, että loppuun asti mietityt tilat houkuttelevat hyviä tyyppejä töihin, ne parantavat brändimielikuvaa.

Toiminnallisuus on tärkeässä roolissa tiloja suunniteltaessa ja sen vuoksi yhteistyö ja käyttäjiä osallistava suunnittelu toimii tilojen luomisessa parhaiten. Yksikään toimitila ei tulisi olla toisen kopio, sillä eiväthän yritykset tai niiden työntekijätkään ole.

Alta löydät muutaman valmiiksi hinnoitellun esimerkin suunnittelukokonaisuuksista. Muut suunnittelutyöt hinnoittelemme aina projektikohtaisesti. Mietitään yhdessä teille paras kokonaisuus!

Persoonalliset ja yrityksen brändiä vahvistavat tilat inspiroivat ja kertovat yrityksen arvoista.

Sisustuskonsultointi

>     Tehokas ja nopea apu ongelmakohtiin.

>     Suullista neuvontaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

>     Konsultoinnin kulku ja sisältö suunnitellaan etukäteen, jotta aika saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Sisustuskonsultointi sisältäen tutustumisen etukäteen kohteeseen valokuvin ja pohjapiirroksin sekä 3h konsultointi etänä, asiakkaan luona tai Milan toimistolla.

Hinta 270,- euroa (alv. 0 %) + kilometrikorvaus.

Aitiopaikka

>     Hyvinvoiva henkilökunta parantaa asiakastyytyväisyyttä

>      Edistääkö taukotilanne palautumista, pystyykö siellä rauhoittumaan?

>     Tehokas ja vaivaton taukotilan uudistus parempaan työpäivään.

Suunnitelma sisältää pohjapiirustukset ja huonekortit. Huonekortti sisältää tarvittavat pintamateriaali- ja irtokalustetiedot.

Hinta 1499,- euroa (alv. 0 %)

Muuttopäivä

>     Suunnitteletteko muuttoa uusiin toimitiloihin?

>     Miten nykyiset kalusteet järjestetään uusiin tiloihin, täytyykö tilassa tehdä muutoksia?

>     Toimita meille pohjapiirustus ja kalustelistaus

Muuttopäivä on tilasuunnitelma nykyisillä kalusteilla uuteen tilaan. Toteutamme toiveidenne ja tarpeidenne mukaan suunnitellun tilajaon. Suunnitelma sisältää pohjapiirroksen, tarvittavilla tilamuutoksilla. Suunnitelman avulla ohjeistatte urakoitsijalle muutokset ja muuttofirmalle kalusteiden sijainnit.

Hinta alk. 395,- euroa / max 50 m2 (alv. 0 %) + tarvittaessa tuntityönä kalusteiden mittaukset + kilometrikorvaus.

Suunnittelutyö voi sisältää:

  • pintamateriaalisuunnittelu
  • tilasuunnittelu
  • valaistussuunnittelu
  • kalustesuunnittelu
  • tekstiilisuunnittelu

Kaipaatko juuri teille räätälöityä suunnittelupakettia? Näistä osa-alueista koostamalla saadaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus, josta lähdetään luomaan toiveidenne mukaista tilaa. Voitte valita yhden tai vaikka kaikki osa-alueet. Riippuen valitusta työn sisällöstä suunnitelmat sisältävät pohjapiirustukset, mittakuvat, huonekortit ja 3D luonnoksen tiloista. Hoidamme muutostöiden projektinhallinnan ja halutessanne saatte kokonaisuuden täysin avaimet käteen -periaatteella osaamistamme täydentävien yhteistyöverkostojen avulla.

Kaikki alkaa kartoituspalaverilla! Palaverissa käydään läpi mm. tarpeet, toiveet ja tilat ja näiden pohjalta annamme teille sopivasta suunnittelukokonaisuudesta tarjouksen. Ota yhteyttä, niin mietitään teille sopivin ratkaisu.