Kotien sisustussuunnittelu

Koti tulisi olla paikka, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Kodeissa viihdytään, rentoudutaan ja palaudutaan arjen kiireistä. Siksi koti tulisi kuvastaa sinun persoonaasi ja olla ympäristö, jossa voit olla parhaimmillasi. Kotona suuressa roolissa on toimivuus ja arjen helppous, siksi kodin toiminnot tulisi miettiä aina oman tarpeen mukaan.

Ei ole niin pientä tai suurta projektia, jossa emme voisi auttaa. Olipa kyseessä remontointi tai uudiskohde, eteisen tilaratkaisut tai koko kodin sisustussuunnitelma olemme apunasi kohti parempaa ja toimivampaa arkea.

Alla hinnoiteltuna muutama esimerkki suunnittelukokonaisuuksista. Muut suunnittelutyöt hinnoittelemme aina projektikohtaisesti. Mietitään yhdessä sinulle sopivin kokonaisuus!

Apunasi kohti toimivampaa ja parempaa arkea.

Sisustuskonsultointi

>     Tehokas ja nopea apu ongelmakohtiin.

>     Suullista neuvontaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

>     Konsultoinnin kulku ja sisältö suunnitellaan etukäteen, jotta aika saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Sisustuskonsultointi sisältäen tutustumisen etukäteen kohteeseen valokuvin ja pohjapiirroksin sekä 2h konsultointi etänä, asiakkaan luona tai Milan toimistolla.

Hinta 250,- euroa (sis. alv. 24 %) + kilometrikorvaus.

Terassisuunnittelu -Kepeä

>     Haaveena viihtyisä ja toimiva terassi tai pihan oleskelualue?

>     Valitse valmiista tyylikonsepteistamme oma suosikkisi  ja toimita meille tiedot kohteestasi.

Suunnittelu sisältää tilasuunnittelman ja kaluste-layoutin, irtokalustesuunnitelman, tekstiilisuunnitelman ja sisustustuotesuunnitelman.

Hinta 399,- euroa (sis. alv. 24 %) + kilometrikorvaus.

Terassisuunnittelu – Kattava

>     Puuttuuko pihastasi kaivattu kesäkeittiö tai oletko aina toivonut paljua, jossa loikoilla?

>     Nimensä mukaisesti kattavampi terassisuunnittelu sisältää laajemman suunnittelun toiveesi mukaan.

Suunnittelu sisältää kiintokalustesuunnitelman (esim. kesäkeittiö tai lasitukset), tilasuunnitelman ja kaluste-layoutin, irtokalustesuunnitelman, tekstiilisuunnitelman ja sisustustuotesuunnitelman.

Hinta 599,- euroa (sis. alv. 24 %) + kilometrikorvaus.

Suunnittelutyö voi sisältää:

  • pintamateriaalisuunnittelu
  • tilasuunnittelu
  • valaistussuunnittelu
  • kalustesuunnittelu
  • tekstiilisuunnittelu

Kaipaatko juuri sinulle räätälöityä suunnittelupakettia? Näistä osa-alueista koostamalla saadaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus, josta lähdetään luomaan toiveidenne mukaista tilaa. Voitte valita yhden tai vaikka kaikki osa-alueet. Riippuen valitusta työn sisällöstä suunnitelmat sisältävät pohjapiirustukset, mittakuvat, huonekortit ja 3D luonnoksen tiloista. Hoidamme muutostöiden projektinhallinnan ja halutessanne saatte kokonaisuuden täysin avaimet käteen -periaatteella osaamistamme täydentävien yhteistyöverkostojen avulla.

Kaikki alkaa kartoituspalaverilla! Palaverissa käydään läpi mm. tarpeet, toiveet ja tilat ja näiden pohjalta annamme teille sopivasta suunnittelukokonaisuudesta tarjouksen. Ota yhteyttä, niin mietitään teille sopivin ratkaisu.