Parturi-kampaamo Teos, Lahti

Parturi-kampaamoketju Teos oli laajentamassa liiketoimintaansa Lahteen kun yrittäjä Teija pyysi meiltä sisustussuunnitelmaa hyvin onnistuneen Jyväskylän toimipisteen suunnittelun jälkeen. Liiketila toimi jo alunperin kampaamona, mutta nyt haluttiin viedä tila uusiin ulottuvuuksien hyödyntäen rakennuksen ainutlaatuinen tunnelma ja arkkitehtuuri.

Teos Lahteen suunnittelimme osittain uudet pintamateriaalit koko liiketilaan, teimme uuden tilasuunnitelman, valitsimme sopivat irtokalusteet ja sisustustuotteet sekä -tekstiilit. Tilassa osittain oleva ruutulattia haluttiin säilyttää ja sisustusta lähdettiinkin kokoamaan sen ympärille. Asiakkaan toiveena oli saada tilasta Teoksen tyyliin sopiva, joka kunnioittaa rakennuksen tunnelmaa, mutta ei kuitenkaan olisi kopio Jyväskylän Teoksesta. Yhtenä toiveena oli saada tilaan sisustustakka, jonka ympärille luotiin viihtyisä odotusalue asiakkaille.

Valokuvat: Aku Mattila

Rivitaloasunnon keittiö

Tämän rivitalokaksion 1990-luvun alun keittiö muokattiin uudelle vuosituhannelle. Asunnossa tehtiin laajamittainen pintaremontti, jonka yhteydessä myös vanha keittiö suunniteltiin uudelleen. Keittiössä vaihtuivat niin pintamateriaalit, valaistus kuin keittiökalusteet koneineen. Keittiö on suunniteltu erityisesti käyttäjien säiltystilatarpeet  ja materiaalitoiveet huomioon ottaen, toiminnallisuutta unohtamatta.

Mila

Kompakti toimistomme sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Toimistomme yhteydestä löytyy myös myyntinäyttelymme, jossa pääset testaamaan ja ihailemaan valikoituja Kinnarpsin kalusteita.

Valokuvat: Visual Friday

Cava Hair and Make-Up

Cava on Vaasassa toimiva parturi-kampaamo, joka muutti uusiin toimitiloihin keväällä 2018. Toteutimme Cavaan materiaali-, tila- ja kalustesuunnitelman sisältäen pien- ja vihertuotteet. Tiloista toivottiin raikkaita ja helposti lähestyttäviä ripauksella pientä luksusta. Viimeisimpänä teimme kokonaisvaltaisen suunnitelman Cavan alakertaan, jonne tehtiin työhuone microblading-artistille sekä yhdistetty työ- ja neuvottelutila Cavan yrittäjälle.

Cava Bar and Cafe

Toteutimme parturi-kampaamo Cavan yhteyteen shampanjabaarin. Pienillä tila- ja kalustemuutoksilla nykyisiin tiloihin saatiin mahtumaan baaritiski, josta asiakkaat voivat nauttia lasillisen Cavaa tai erikoiskahvin.

Have a bubbly day!

Valokuvat: Valokuvaamo Vähälummukka

FysioX

FysioX on fysioterapiayritys, joka tarjoaa monipuolisia hyvinvoinnin palveluita. FysioX:n kanssa tehtiin töitä yrityksen alusta lähtien ja pääsimme suunnitteluprojektiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa mukaan. Tiloihin toteutettiin laaja remontti, johon suunnittelimme materiaalit, valaistuksen, tilasuunnitelman, kalustuksen ja tekstiilit sekä pien- ja vihertuotteet. Tiloihin toivottiin harmonisuutta ja viihtyisyyttä. Lisäksi toivottiin, että tilassa olisi kotoisa olla, niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin.

X-Gym

FysioX laajensi vuoden 2019 alussa palveluitaan, kun heidän tilojensa yhteyteen avattiin kuntosali. Tiloihin toteutettiin iso remontti, jonne teimme materiaali-, valaistus-, tila- ja kalustesuunnitelmat sisältäen pien- ja vihertuotteet. Tiloissa haluttiin noudattaa heidän yritysilmettään sekä tuoda kuntosalin puolelle samaa tunnelmaa kuin onnistuimme luomaan aikaisempaankin tilaan.

Valokuvat: Valokuvaamo Vähälummukka

Parturi-kampaamo Teos, Jyväskylä

Teokselle suunniteltiin liiketilaan ilmeen muutos pintaremontoinnin yhteydessä. Liiketilasta purettiin seinää, jotta tilasta tuli yhtenäisempi sekä uusittiin valaistusta nykyaikaisemmaksi. Lattioiden ja seinien pintamateriaalien lisäksi suunnittelimme heille uuden tilajärjestyksen, irtokalusteet ja sisustustuotteet sekä tekstiilit. Myös vanha kaide vaihdettiin uuteen, jolla saatiin tilaan lisää avaruutta ja läpinäkyvyyttä. Halusimme luoda sisääntulosta kutsuvan, sellaisen, että asiakkalle tulee sisään astuessa wow-fiilis. Kauniilla valaisimilla ja tehosteseinillä luotiin tilaan näyttävyyttä sekä viileiden värien yhdistelmillä raikkautta. Unohtamatta kuitenkaan ripausta lämpöä, joka tuotiin messingin ja konjakin sävyillä.

Viihtyvyyden lisäksi suunnittelimme tilaan toimivuutta helpottavia säilytysratkaisuja työkärryille, testituotteille ja pesupaikan työvälineille. Työntekijöiden viihtyvyys ja tilan toimivuus käytännössä olivat isossa roolissa suunnittelussa asiakasviihtyvyyden lisäksi.

 

Toteutimme Milan sisustussuunnitelman avulla täydellisen muutoksen asiakastiloihimme.  Lopputulos oli upea; raikas, toimiva ja tunnelmallinen. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme. Yhteistyö sujui erittäin hyvin ja kysymyksiimme saatiin aina nopeasti vastaus. Kiitos Kaisa ja Henni!                                                                                     

Teija, yrittäjä, Parturi-kampaamo Teos

Valokuvat: Linnea Kuhmonen Photography