Työympäristösuunnittelu

Toimitiloissa paitsi syntyy yrityksen arki ja muodostuu yrityskulttuuri, niin siellä tehdään yrityksen tulos. Tilalla on huomattava vaikutus myös työntekijöiden ja asiakkaiden sitoutumiseen. Paitsi, että loppuun asti mietityt tilat houkuttelevat hyviä tyyppejä töihin, ne jättävät myös positiivisen mielikuvan vierailijoille.

Persoonalliset ja yrityksen brändiä vahvistavat tilat inspiroivat ja kertovat yrityksen arvoista.

Käyttäjälähtöisesti

Toiminnallisuus on tärkeässä roolissa tiloja suunniteltaessa ja sen vuoksi yhteistyö ja käyttäjiä osallistava suunnittelu toimii tilojen luomisessa parhaiten. Yksikään toimitila ei tulisi olla toisen kopio, sillä eiväthän yritykset tai niiden työntekijätkään ole. Lisäksi puhtaat materiaalit ja terveellinen työympäristö ovat olennainen osa työntekijöiden hyvinvointia.

Millaisen mielikuvan toimitilat yrityksestänne luovat, entä millaisen mielikuvan haluaisitte niiden luovan? Tehdäänkö yhdessä teille liiketoimintaanne ja yrityskuvaanne tukevat tilat, joissa viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin?

Suunnittelutyö voi sisältää:

  • pintamateriaalisuunnittelu
  • tilasuunnittelu
  • valaistussuunnittelu
  • kalustesuunnittelu
  • tekstiilisuunnittelu

Näistä osa-alueista koostamalla saadaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti, josta lähdetään luomaan brändinne mukaista tilaa. Voitte valita yhden tai vaikka kaikki osa-alueet. Riippuen valitusta työn sisällöstä suunnitelmat sisältävät pohjapiirustukset, mittakuvat ja huonekortit tiloista. Hoidamme muutostöiden projektinhallinnan ja halutessanne saatte kokonaisuuden täysin avaimet käteen -periaatteella osaamistamme täydentävien yhteistyöverkostojen avulla.

Kartoituspalaverin perusteella teemme teille tarjouksen. Palaverissa käydään läpi mm. tarpeet, toiveet ja tilat, joiden pohjalta luomme teille sopivan suunnittelukokonaisuuden. Ota yhteyttä, niin mietitään teille sopivin ratkaisu.