Kodit

Koti tulisi olla paikka, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Kodeissa viihdytään, rentoudutaan ja palaudutaan arjen kiireistä. Siksi koti tulisi kuvastaa sinun persoonaasi ja olla ympäristö, jossa voit olla parhaimmillasi. Kodissa suuressa roolissa on toimivuus ja arjen helppous, siksi kodin toiminnot tulisi miettiä aina oman tarpeen mukaan.

Ei ole niin pientä tai suurta projektia, jossa emme voisi auttaa. Olipa kyseessä remontointi tai uudiskohde, eteisen tilaratkaisut tai koko kodin sisustussuunnitelma olemme apunasi kohti parempaa ja toimivampaa arkea.

Suunnittelutyöt hinnoittelemme aina projektikohtaisesti. Mietitään sinulle sopivin kokonaisuus!

Juuri nyt on oikea aika miettiä terassin ja pihan suunnittelua. Tutustu palveluihin blogissa!

Sisustuskonsultointi

>     Tehokas ja nopea apu ongelmakohtiin.

>     Suullista neuvontaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

>     Konsultoinnin kulku ja sisältö suunnitellaan etukäteen, jotta aika saadaan          käytettyä  mahdollisimman tehokkaasti.

Sisustuskonsultointi sisältäen tutustumisen etukäteen kohteeseen valokuvin ja pohjapiirroksin sekä 2h konsultointi etänä, asiakkaan luona tai Milan toimistolla.

Hinta 250,- euroa (sis. alv 24 %) + kilometrikorvaus.

Sovitaan sinulle paras aika konsultointiin!

Persoonalliset ja yrityksen brändiä vahvistavat tilat inspiroivat ja kertovat yrityksen arvoista.

Työympäristöt

Toimitiloissa paitsi syntyy yrityksen arki ja muodostuu yrityskulttuuri, niin siellä tehdään yrityksen tulos. Tilalla on huomattava vaikutus myös työntekijöiden ja asiakkaiden sitoutumiseen. Paitsi, että loppuun asti mietityt tilat houkuttelevat hyviä tyyppejä töihin, ne parantavat brändimielikuvaa.

Toiminnallisuus on tärkeässä roolissa tiloja suunniteltaessa ja sen vuoksi yhteistyö ja käyttäjiä osallistava suunnittelu toimii tilojen luomisessa parhaiten. Yksikään toimitila ei tulisi olla toisen kopio, sillä eiväthän yritykset tai niiden työntekijätkään ole.

Suunnittelutyö voi sisältää:

  • pintamateriaalisuunnittelu
  • tilasuunnittelu
  • valaistussuunnittelu
  • kalustesuunnittelu
  • tekstiilisuunnittelu

Näistä osa-alueista koostamalla saadaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti, josta lähdetään luomaan brändinne mukaista tilaa. Voitte valita yhden tai vaikka kaikki osa-alueet. Riippuen valitusta työn sisällöstä suunnitelmat sisältävät pohjapiirustukset, mittakuvat ja huonekortit tiloista. Hoidamme muutostöiden projektinhallinnan ja halutessanne saatte kokonaisuuden täysin avaimet käteen -periaatteella osaamistamme täydentävien yhteistyöverkostojen avulla.

Kartoituspalaverin perusteella teemme teille tarjouksen. Palaverissa käydään läpi mm. tarpeet, toiveet ja tilat, joiden pohjalta luomme teille sopivan suunnittelukokonaisuuden. Ota yhteyttä, niin mietitään teille sopivin ratkaisu.