Mila

Milalla on blogi!

By 16.10.201924 marraskuun, 2019Ei kommentteja

Vuosi takana, miltä nyt tuntuu?

Kesällä täytettiin 1. vuotta. Vuosi sitten oltiin uuden äärellä, kaikki avoinna ja ajateltiin, että no vuoden päästä kaikki on jollakin tavalla toisin, vuodessahan ehtii tapahtua vaikka mitä, ehditään saada aikaiseksi vaikka mitä. Mennyt vuosi oli kuitenkin, ehkä nopeimmin eletty vuosi tähän saakka, vaikka tietysti siinä on ihan yhtä monta päivää kuin kaikkina muinakin vuosina. Tuntuu, että vastahan me aloitettiin ja edelleen ollaan alussa eikä ollenkaan siinä pisteessä, missä ajatteli olevan.
Yhtäkkiä kun ajattelee niin eihän sitä ehtinyt tehdä juuri mitään, mutta kun alkaa tutkimaan kalenteria taaksepäin ja yhdessä miettimään missä tapahtumissa on oltu, ketä tavattu ja mitä projekteja tehty niin onhan tässä tehty vaikka mitä. Välillä on saatu pohdiskella rauhassa tulevaa ja välillä menty tukka putkella niin, että ei ole ehtinyt ajatella mitään muuta kuin sitä hetkeä.
Menneestä vuodesta ollaan kiitollisia. Kiitollisia projekteista, joita on saatu tehdä ja ihmisistä, joihin on tutustuttu. On opittu ja opeteltu hurjasti uusia asioita, ammattiin liittyviä asioita, yleisesti yritystoiminnasta ja ehkä myös toisistamme. Paljon on kuitenkin vielä opittavaa ja se onkin yksi hyvistä puolista suunnittelijana ja yrittäjänä, että koskaan ei ole valmis.

Kinnarpsin jälleenmyyjäpäivillä syyskuussa 2018

Mistä tulee Mila?

Moni kysyy meiltä, että mistä nimi Mila tulee. Nimen miettiminen yritystä perustettaessa oli meille haastavaa. Tehtiin molemmat erilaisia listoja erilaisista tiloihin ja sisustussuunnitteluun liittyvistä sanoista. Varmaa oli, että omia nimiämme sellaisenaan emme halunneet käyttää, emmekä myöskään sanaa sisustussuunnittelu. Halusimme helpon nimen, joka on helppo sanoa ja kirjoittaa. Halusimme myös suomenkielisen nimen. Jossain vaiheessa aloimme yhdistelemään tavuja ja kirjaimia omista nimistämme, joista vahvasti esiin nousi Mila, jossa on siis lopputavut sukunimistämme, LamMI ja PorkkaLA. Luovatoimisto sanana valikoitui kuvaamaan toimintaamme. Emme halunneet rajata nimeä pelkkään sisustussuunnitteluun, sillä teemme paljon muutakin luovaa. Koimme myös, että luovatoimiston alta voi saada monenlaista luovaa palvelua, joka oli meitä paremmin kuvaava.

 

Yksi isoimmista asioista ensimmäisen vuoden aikana oli saada meidän nettisivut auki ja samalla Milalle omat kuvat.

 

Meillekö blogi, ei varmasti!

Vuosi sitten moni puhui meille blogista, että ruvetaanko kirjoittamaan. Silloin vastaus kaikille oli, että ei. Mitä me kirjoitettaisiin, milloin ja kuka sitä lukisi. Ei, meille ei tule blogia. Koskaan ei kannattaisi sanoa ei. Ajatus kypsyi vuoden aikana ja mieli muuttui, joten tässä sitä nyt ollaan. Ehkä meillä kuitenkin olisi jotain sanottavaa. Tällä hetkellä ajatus blogin sisällöstä on kertoa tehdyistä projekteista ja työstämme. Sisältöä saa myös toivoa. Onko jotain mistä haluaisit lukea?

Kun mainittiin ensimmäisen kerran blogista ulkopuoliselle, vastaus oli, että tehän voisitte alkaa pitämään vlogia. Arvaatte varmaan, mikä vastaus oli. Ei, meille ei tule vlogia. Katsotaan, mitä vuosi tuo tullessaan ja kypsyykö ajatukset vlogiin, koskaanhan ei kannattaisi sanoa ei, sen me ainakin opimme tänä vuonna.
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kohti tulevaa!

Kommentoi