Henni

Hennillä on kokemusta kiintokalustesuunnittelun ja monipuolisen asiakaspalvelutyön parista. Hän on tarkka pohdiskelija, joka tarkastelee asioita monesta näkökulmasta. Hennille tärkeintä työssä on luoda toiminnallisia tiloja ja auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa, on se sitten esimerkiksi parempi työssä jaksaminen tai asiakkaan brändin mukaisen työympäristön luominen.

Henni on hyvinvointi-intoilija, joka tykkää syödä hyvin ja kehittää henkisiä & fyysisiä voimavarojaan. Vapaalla Henni tapaa ystäviä, kuuntelee äänikirjoja sekä juoksee rappusia.

Henni on myös mukana Jyväskylän Nuorten Yrittäjien & Kasvuyrittäjien Doers-verkostossa.

Kaisa

Kaisa on vuonna 2016 jyväskyläläistynyt pohjanmaalainen, jonka käsissä syntyy tyylikkäitä kokonaisuuksia, oli sitten kyse materiaali- tai vaikka tilasuunnittelusta. Hän on järjestelmällinen esteetikko, jonka silmiä hivelee minimalistisuus.

Kaisa on toiminut sisustussuunnittelijana ja yrittäjänä vuodesta 2013 saakka, suunnitellen koteja ja työympäristöjä. Kaisa innostuu herkästi uusista ideoista ja oivalluksista, jolloin hänen ajatusten juoksuaan on vaikea pysäyttää.

Kaisan kiinnostuksen kohteena on myös muoti, joka veikin Kaisan mennessään vaatealalle ennen paluuta takaisin suunnittelijaksi. Vapaa-ajalla Kaisa liikkuu mielellään luonnossa ja puuhailee erilaisten projektien parissa miehensä kanssa.