Palvelut

Laitetaanko kesähuone kuntoon vai
tehdäänkö pihastasi palatsi?

By 01.05.2020Ei kommentteja

Onko toiveenasi luoda terassista olohuoneen jatke, pihasta toimiva kokonaisuus, vai kaipaatko kenties opastusta kasvien valintaan ja niiden hoitoon? Tämä kaikki on nyt mahdollista, nimittäin ostamalla luomamme palvelukokonaisuuden, saat kokonaisvaltaista helpotusta kauden kasvien valintaan, sekä piha- ja terassikokonaisuuden suunnitteluun. Pihahaaveet on mahdollista toteuttaa nyt kätevästi kerralla – ammattilaisten avulla.

Nimikoituja paketteja on kaksi. Sisällöltään hieman kevyempi, kesähuone kuntoon, sekä laajempi palvelupaketti, pihastasi palatsi. Näiden lisäksi voit ostaa palveluita joko yksittäin tai yhdistäen – tarpeisiisi soveltuen. Tällä uudella konseptilla pyrimme jakamaan eri alojen osaamisen samassa paketissa, luoden kohteista kestäviä ja muuntautuvia – sellaisia, joista on iloa pitkälle tulevaisuuteen.

Miten kaikki toimii käytännössä?

1. Valitse mieluinen paketti (tai tietty osio)
2. Toimita meille mitat, valokuvat, sekä kuvaus käyttötarkoituksesta ja tyylillisestä toiveesta (avataan tarkemmin tekstin lopussa).
3. Teemme suunnitelman/ konsultaation etäyhteyksiä käyttäen.

 

Kesähuone kuntoon vai pihastasi palatsi?

Kesähuone kuntoon on sinulle, joka kaipaat kevyttä konsultaatiota ja suunnitelmaa pihasi kasveihin, piensisustukseen ja pihan toimintoihin. Kyseinen paketti koostuu irtokaluste-, tekstiili-, ja sisustustuotesuunnitelmasta, mittakaavallisesta luonnoksesta mm. oleskelulle ja kulkureiteille materiaaliehdotusten kera, sekä konsultaatiosta kasvupaikalle sopivista ajankohtaisista tuotteista selkeine istutus- ja hoito-ohjeineen.

Pihastasi palatsi on puolestaan sinulle, joka kaipaat edeltävän sijaan kenties kesäkeittiötä, ulkoporeammetta, tai laajempaa konsultaatiota kasveista. Paketti sisältää kiintokaluste-, irtokaluste-, tekstiili-, ja sisustussuunnitelman, mittakaavallisen luonnoksen mm. oleskelulle ja kulkureiteille materiaaliehdotusten kera, sekä konsultaation koko kasvukaudeksi sopivista tuotteista liukuvalla periaatteella – aina tarpeen mukaan.

 

Tilaa paketti: info@luovatoimistomila.fi

Tarpeesi mukaan

Kahden valmiin kokonaisuuden lisäksi voit valita osioita tarpeitasi mukaillen. Jos esimerkiksi et omista piha-aluetta, voit kätevästi valita yhdistelmän kasvien konsultoinnista sekä terassi- tai parvekealueen suunnittelusta.

Luovatoimisto Milan paketit ovat parvekkeiden, patioiden ja terassien sisustuksesta haaveileville. Voit valita paketin laajuuden lisäksi mieluisan tyylin pehmeän pastellisen, boheemin runsaan ja rouhean selkeän väliltä. Sisustussuunnittelija hahmottaa totutusti tilan mittasuhteet, ja osaa siten myös täyttää tilan oikealla – sille sopivalla tavalla. Lopputuloksena on yhtenäinen ja harmoninen kokonaisuus.

 

 

Kauppapuutarha Honkanen on suunnitellut palvelupakettejaan sekä ajankohtaiseen, että koko kasvukauden kasvien konsultointiin ja hankintaan. Hyöty konkretisoituu asiantuntijan avussa, jonka kautta saat juuri sinun kohteeseesi soveltuvat kasvit – menestymään ja tuottamaan iloa pitkäksi aikaa.

 

Vihersuunnittelu Sarastus tarjoaa paketissaan apua pihan eri toimintojen luomiseen, sekä ehdotuksia mm. toimiviksi materiaaleiksi. Se sopii erinomaisesti viihtyisästä ja helppohoitoisesta pihasta nauttivalle, jättäen samalla tilaa tarvittaessa myös omalle luovuudelle ja itsensä toteuttamiselle.

 

Tyyleistä

Loimme valittavaksesi valmiita tyylikokonaisuuksia kolmessa eri vaihtoehdossa antamaan suuntaa ja selkeyttä suunnittelijan ja asiakkaan toiveiden välille. Voit valita omasi pehmeän pastellisesta, boheemin runsaasta, ja rouhean selkeästä.
Pehmeän pastellinen pesä on tarkoitettu lempeyttä, pehmeyttä ja harmoniaa tavoittelevalle asiakkaalle. Boheemin runsas keidas ilmentää puolestaan rentoa ja runsasta – yllätyksellistä kokonaisuutta, kun taas rouhean selkeä kesähuone on suunniteltu puhuttelevan selkeän ja huolettoman tyylin arvostajaa.

Mitä tarvitsemme sinulta

Jotta prosessista saadaan etäyhteyksin toimiva, tarvitaan kohteesta erilaisia tietoja ja mittoja suunnittelun tueksi. Helppouden vuoksi alle on kerätty kaikki, mitä sinulta tarvitsemme.

Sisustussuunnittelijoiden työn kannalta olennaisinta on toimittaa tilasta mitat, valokuvat, sekä havainnollistava video. Lisäksi käymme yhdessä läpi tarpeet ja toiveet tilankäytön kannalta, ketkä tilaa käyttää ja millaisia odotuksia sille on.

Kasvien konsultaatiota varten asiakkaan tulee toimittaa kohteen mitat, sekä tiedot valo-olosuhteista, ilmansuunnasta ja käyttötarkoituksesta. Lisäksi sanalliset mieltymykset väreistä ja kasvutavoista auttavat kohdentamaan tyyliä toivotuksi.

Pihasuunnittelun tueksi asiakkaalta tarvitaan valokuvia kohteesta mahdollisimman laajalla kuvakulmalla, sekä asemapiirros, jossa merkattuna rakennuksen sisäänkäynnit. Myös ajatukset toiveista, tarpeista ja ongelmista on hyvä lähettää sähköpostitse, jotta suunnittelija saa käsityksen perheestä ja pihan käyttötarkoituksista.

 

Vinkkinä äitienpäivän lähestyessä, miten erinomaisesti palvelukokonaisuudet soveltuvat myös potentiaaliseksi lahjaideaksi! Säästy ylimääräiseltä päänvaivalta ja yllätä lähimmäisesi mahdollisuudella toteuttaa unelmien kesäkeidas.

 

Luomme mielellämme myös sinulle räätälöidyn oman suunnittelukokonaisuuden, mikäli näistä ei löytynyt juuri sopivaa pakettia.

Olethan yhteydessä:

Luovatoimisto Mila: Henni | henni@luovatoimistomila.fi / 040 589 7646

Kaisa | kaisa@luovatoimistomila.fi / 040 824 5403

Kauppapuutarha Honkanen: Kaisa | info@kauppapuutarhahonkanen.fi / 045 273 0272

Vihersuunnittelu Sarastus: Raisa | raisa@sarastusoy.fi / 040 584 6994

 

Kommentoi