Olemme Kinnarpsin edustaja Keski-Suomen alueella ja saat kauttamme Kinnarpsin laadukkaat toimisto- ja julkitilakalusteet sekä työympäristöpalvelut.

"

KINNARPS: EUROOPAN JOHTAVA TOIMISTOKALUSTEIDEN TOIMITTAJA

Kinnarps on johtava toimistokalustetoimittaja, joka on erikoistunut nykyaikaisten luovien toimistojen työympäristöihin ja sisustuksiin. Jarl ja Evy Andersson perustivat yrityksen Ruotsin Kinnarpissa vuonna 1942 huomatessaan modernien, käytännöllisten ja kauniiden toimistokalusteiden tarpeen kehittyvillä olevassa palveluyhteiskunnassa. Nykyisin Kinnarps on yksi Euroopan suurimmista toimistokalustetoimittajista, jolla on asiakkaita noin 40 maassa. Suomessa toimiva Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys. Toimistokalusteidemme lisäksi tarjoamme täyden valikoiman kouluille sekä hoito- ja hoiva-aloille suunnattuja ratkaisuja. Ne luovat yhdessä toimistosisustuksen kanssa saumattomia kokonaisratkaisuja, joiden ansiosta voidaan sisustaa kokonaisia projekteja.

”Luomme työympäristöjä, jotka tuovat mukanaan terveyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta. Puhtaat materiaalit ja pohjoismaista laatua edustava käyttäjälähtöinen muotoilu ovat hyvä alku. Kun autamme sinua ja organisaatiotasi tekemään hyvää työtä, annamme samalla yhteiskunnalle, metsille ja ilmakehälle mahdollisuuden tehdä oman osuutensa. Otamme vastuun koko ketjusta. Raaka-aineista ja olosuhteista aina siihen, miten suunnittelemme ja valmistamme tuotteita. Yhdessä löydämme ratkaisuja, joilla on mahdollisimman suuri vaikutus.”